Obavještavamo sve naše korisnike da je ordinacija u Zagrebu zatvorena.

Za sve informacije molimo kontaktirati + 387 61 178 602.

Hvala na razumijevanju.

Dr. Ahmed Srabović

IMG 9945U okviru Centra alternativne medicine egzistira i biljna apoteka koja raspolaže sa izuzetno kvalitetnim lijekovima rađenim po najstarijim repcepturama na bazi bilja.

U bogatom asortimanu ponude nalaze se između ostalog čajevi i tinkture, kao i određeni preparati za jačanje organizma na bazi meda i ljekovitog bilja. Tu su i kreme protiv bolova u kičmi, protiv kožnih oboljenja uključujući i kreme protiv psorijaze, kao i hemoroida te ostalih bolesti.

Od preparata na biljnoj bazi izdvajamo dijetalni napitak spravljan od ljekovite japanske gljive Kombuha, koji je izuzetno djelotvoran u poboljšanju općeg stanja organizma, igra značajnu ulogu u detoksikaciji organizma, mnoge od njenih komponenata imaju antibiotske i detoksikacijske karakteristike koje igraju presudnu ulogu kod biohemijskih procesa u tijelu.Ova gljiva čak prevenira pojedine vrste raka, a za nju se kaže da"pegla" bore, potamnjuje kosu, odlaže "staračke" bolesti.

Izdvajamo i Koloidnu vodu poznatiju kao Srebrna voda koja je prirodan, siguran, neotrovan antibiotik, efikasan u uništavanju više od 650 uzročnika bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plijesni. Taj prirodni antibiotik koji jača imunološki sustav, čovjeku koristi više od bilo kojeg znanog preparata u sprečavanju i liječenju infektivnih bolesti, te jačanju i pomlađivanju organizma. Sa ponosom izdvajamo i čaj Extravit koji ima svojstvo jačanja kompletnog imunološkog stanja organizma. Inače Extravit je osnovna baza za liječenje klijenata uz kombinaciju sa ostalim čajeva i tinkturama ili kapima u zavisnosti od vrste oboljenja.

Biljna apoteka Centra alternativne medicine je dobitnica nekoliko prestižnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Youtube Kanal

1411149194 youtube circle color-128

Foto Galerija

1411053096 Camera-128