Obavještavamo sve naše korisnike da je ordinacija u Zagrebu zatvorena.

Za sve informacije molimo kontaktirati + 387 61 178 602.

Hvala na razumijevanju.

Dr. Ahmed Srabović

imagesimages 1BIOPTRON sistem svjetlosne terapije je širom svijeta patentirani medicinski uređaj za svjetlosnu terapiju sa specifičnom optičkom jedinicom koja emitira svjetlo slično onome dijelu elektromagnetskog spektra, koji prirodno proizvodi sunce, ali bez UV zračenja.

BIOPTRON svjetlosna terapija može djelovati na prirodan način podržavanjem sposobnosti organizma za regeneraciju i ponovnim uspostavljanjem ravnoteže te tako pomoći organizmu da oslobodi vlastitu snagu liječenja. Kad je jedanput isporučena u tkiva, svjetlosna energija poboljšava proces biostimulacije (što znači da na pozitivan način stimulira razne biološke procese u organizmu i time poboljšava tjelesne funkcije).

BIOPTRON tehnologija postala je široko primjenjivana i prihvaćena u medicini kao učinkovit, nefarmakološki medicinski uređaj, vrlo koristan u liječenju. Tokom više od 15 godina kliničkih istraživanja u cijelom svijetu, pokazalo se da pomaže u konzervativnom liječenju akutnih i kroničnih ozljeda, kao i postoperativnih rana.

Youtube Kanal

1411149194 youtube circle color-128

Foto Galerija

1411053096 Camera-128