Obavještavamo sve naše korisnike da je ordinacija u Zagrebu zatvorena.

Za sve informacije molimo kontaktirati + 387 61 178 602.

Hvala na razumijevanju.

Dr. Ahmed Srabović

Centar alternativne medicine počeo je s radom 2009. godine, i još uvijek je jedini centar ovakve vrste na Balkanu. Na ovom mjestu, tim ljudi na čijem je čelu doktor alternativne medicine gospodin Ahmed Srabović, pružaju sve usluge iz oblasti alternativne medicine i kvantne medicine. Dr. Ahmed Srabović ima petnaestogodišnje, bogato iskustvo i bilježi izuzetno dobre rezultate u liječenju različitih oboljenja.

ahmed srabovic

Moram reći da se u terapiji veoma često koristim autosugestijom i telepatijom gdje stanje klijenta brzo napreduje. U tom momentu je veoma bitno koristiti sposobnost biopauza jer se biološke funkcije čovjeka mogu promijeniti. Navest ću jedan primjer. Semir Osmanović koji je rođen kao sedmače 1,80 kg težine i koji je u drugoj godini svog života imao operaciju na tetivama nogu tj.operaciju spuštanja tetiva, rezultat svega je bilo samo spuštanje stopala, a dijete nikada nije normalno prohodalo. Uradio sam bioterapeutski treman koristeći se autosugestijom i biopauzom te smo postigli odlične rezultate.

Šestomjesečni Samir je prohodao nakon mog jednogodisnjeg rada, mada je po zvaničnoj medicini to bilo nemoguće. Njegova svijest i um su bili u blokadi tako da sam morao uključiti i rad sa biotikom. U posljednje vrijeme u nasoj zemlji psihosomatske tegobe su veoma prisutne. Blokada prve, šeste i sedme razine kao i krunske čakre znatno se primjećuje, a rezutati mog rada dolaze do izražaja. Želim dakle napomenuti da je i biotika odigrala ulogu kod Samira.U ovom slučaju svakako sam uticao sa parapsihološkim sposobnostima jer sam morao poznavati psihičko stanje svakog momenta dok sam vršio terapije.Dr. Ahmed Srabović

Youtube Kanal

1411149194 youtube circle color-128

Foto Galerija

1411053096 Camera-128