Obavještavamo sve naše korisnike da je ordinacija u Zagrebu zatvorena.

Za sve informacije molimo kontaktirati + 387 61 178 602.

Hvala na razumijevanju.

Dr. Ahmed Srabović

piramidaU modernom dobu za piramidu su se počeli zanimati naučnici,koje je zanimao spoj između ljudi , njihovog života i piramide. Opekotine, posjekotine ispod piramide brže se ''liječe'', mlijeko ispod piramide sporije se kvari, glavobolje, nesanice se ublažavaju itd. Bio-piramida zraci pozitivnom energijom tj. ona je kao generator. Neutralizator je štetnog zračenja vodnih tokova,elektromagnetnih talasa, zemaljskog zračenja itd.

IMG 1967

Kada se bio-piramida postavlja na bolna mjesta neutralizuju se bolovi a takođe kada se postavlja ispod kreveta potpomaže boljem spavanju. Bio-piramida se postavlja na ravnu površinu i bitno je da se njen vrh ne ošteti. Takođe i ona ima svoje pražnjenje i postavlja se oko 40 min. na svjetlost i najbolje je na prirodnu svjetlost. Kada piramidu postavljamo na tijelo najbolje je na (kožu) a rupice se usmjeravaju prema nogama osim tretiranja srčane čakre kada se u ovom primjeru rupice okreću prema glavi. Prilikom korištenja bio-piramide u periodu od 7 dana mogu se osjetiti promjene jer dolazi do uravnotežavanja energetskog protoka.

Bio-piramida kao neutralizator štetnih zračenja ispitana je u inostranstvu Vitalforschung Austrija pomoću najnovije elektronske metode.

0 685x514 images vijesti nove slike IMG 1966

 

Youtube Kanal

1411149194 youtube circle color-128

Foto Galerija

1411053096 Camera-128