Obavještavamo sve naše korisnike da je ordinacija u Zagrebu zatvorena.

Za sve informacije molimo kontaktirati + 387 61 178 602.

Hvala na razumijevanju.

Dr. Ahmed Srabović

Postižu se zaista dobri rezultati, naprimjer u SAD-u 41% stanovništva liječi se nekom od metoda alternativne medicine a tako je takođe i u Evropi.

U našoj zemlji ne postoji institucija koja bi izdavala certifikate za ovaj vid liječenja tako da ne postoji niti pravna regulativa koja će pratiti rad iscjelitelja. Rezultat liječenja ovom metodom alternativne medicine je ovisan i o redovitosti klijenta.

Slobodno mogu reći da se sa biotretmanom može poboljšati trenutno stanje pacijenta za oko 70%. Svakako uz tretman je poželjno koristiti i tinkture i ljekovito bilje svakako u zavisnosti od oboljenja. Nešto što je svakako morate znati jeste da bioenergetska terapija ne može nikome naškoditi, dakle nema kontraindikacija u liječenju.

Bioenergetska terapija može pomoći gotovo kod svih organskih i neorganskih oboljenja. Kamen u žuči, kila na želucu i diskushernija se ne mogu izliječiti, ali je moguće poboljšati trenutno stanje te smanjiti bolove. Bioenergetskim tretmanom  kod karcinoma moguće je poboljšati opšte psihofizičko stanje.

Youtube Kanal

1411149194 youtube circle color-128

Foto Galerija

1411053096 Camera-128

Kontakt obrazac