Obavještavamo sve naše korisnike da je ordinacija u Zagrebu zatvorena.

Za sve informacije molimo kontaktirati + 387 61 178 602.

Hvala na razumijevanju.

Dr. Ahmed Srabović

Kao sto sam rekao iscjelitelj koristi šesto čulo, na osnovu boja uočava blokadu energetskog potencijala . Organi koji imaju svijetlu boju oni su zdravi a oni koji imaju tamnu ili mutnu oni su bolesni.

Naprimjer ako klijent ima srčanu čakru tamne boje a ne zelene koja pokazuje zdravu čakru klijent je srčani bolesnik . Iscjelitelj može koristiti i visak kako bi otkrio gdje se nalazi blokada energetskog protoka . Jednostavno visak postavi iznad organa i vrši detekciju ili otkrivanje i ako se visak okreće u pravcu kazaljke na satu, organ je zdrav. Takođe ako se okreće u suprotnom smjeru od kazaljke na satu to ukazuje na oboljenje tog organa. Imamo tri postignuta rezultata bioenergetskim tretmanom i to izlječenje, normalizacija i poboljšanje. Izlječenje je postignuto kada je od strane ljekara nalaz uredan, kada je utvrđen nestanak patološkog stanja i više se ne ponovi.

Normalizacija je postignuta ako je patološko stanje privremeno izlječeno ili ako se oboljenje ponovo može ponoviti. Poboljšanje se postiže samo ako se patološko stanje ne može otkloniti ili ako pravo izlječenje ili potpuno nije moguće. Često uz bioenergetsku terapiju koristim metodu mentalno iscjeljivanje bojama. Određene boje imaju uticaj čišćenja naše aure i čakri. Crvenu boju koristim u momentima liječenja karcinoma, žutu boju koristim u momentu čišćenja opterećene glave, narandžastu boju koristim kod jačanja imuniteta i potencije, zelenu boju kada liječim opće stanje klijenta i vršim punjenje svih čakri, dok bijelu boju najviše koristim u momentima smanjivanja bola. Zlatna boja je najadekvatnija za rekonstrukcije sedmog sloja aure a srebrna za jačanje šestog polja aure.

Youtube Kanal

1411149194 youtube circle color-128

Foto Galerija

1411053096 Camera-128

Kontakt obrazac